Halkın içinden halkla birlikte yöneteceğiz

Büyükşehir seçimleri için ilçe gezilerini sürdüren CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Şerafetdin Terzi, önceki gün Muratlı’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

GÜNDEM 24.08.2013 00:21:00 0
 Halkın içinden halkla birlikte yöneteceğiz
MURATLI’YI ZİYARET ETTİ
İlk olarak saat 10.00’da CHP Muratlı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Terzi, projeleri ile ilgili partililere bilgi verdi. İlçe Başkanı, yöneticileri ve partililer ile birlikte Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'yi ziyaret eden Terzi, Tarım Kredi Kooperatifi ve Süt Üreticileri Birliği’ni de ziyaret etti.
 
MÜHÜR ELİNİZDE
Muratlı esnafını da ziyaret eden Terzi, esnafa kendini tanıttı ve projelerini anlattı. Tüm esnafla tek tek tokalaşan Terzi, onların sorunlarını da dinledi. Başkan Aday Adayı Şerafettin Terzi, son olarak Muratlı’nın köylerini ziyaret etti. Çiftçilik ile uğraşan köylüler, ayçiçeği fiyatının geçen seneye göre bir hayli düşük olmasından dolayı rahatsızlıklarını dile getirdiler. Terzi “Mühür elinizde. CHP İktidarı ile Milletimizin Efendisi Olan Köylümüzü Baş tacı yapacağız. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda başkanlık görevimi makamımdan değil sizlerin içinde sizlerle birlikte yöneteceğime söz veriyorum” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ