Albay Kazım Rıfkı Ayan’a veda yemeği

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya tarafından, Tekirdağ’daki görev süresi dolan İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Kazım Rıfkı Ayan onuruna veda yemeği verildi.

GÜNDEM 22.08.2013 21:47:00 0
Albay Kazım Rıfkı Ayan’a veda yemeği
UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK
Veda yemeğine; Vali Ali Yerlikaya ve Eşi Hatice Nur Yerlikaya, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve eşi Hakan Yemişçi, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve Eşi Münevver Dalgıç, görev süresi dolan Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan ve eşi İlknur Ayan ile il protokolü ve eşleri katıldı. Veda yemeğinde konuşan Vali Ali Yerlikaya “ Komutanımızla görevde bulunduğu süre içerisinde mükemmele yakın bir uyum içerinde çalıştık. Biz kendisinden razıyız. Artık kendisini yeni bir hayat bekliyor. Ben Rıfkı Albayımıza bundan sonraki yaşamında sağlık ve başarı diliyorum” dedi.

BAŞARILI OLMUŞSAK NE MUTLU BİZE
Veda yemeğinde konuşan Albay Kazım Rıfkı Ayan da “Ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi Tekirdağ’da da görevimi severek ve sorumluluk sahamızdaki insanımızın memnuniyetini esas alarak yaptım. Başarılı olmuş isek ne mutlu bize. Başta Sayın Valimiz olmak üzere ve herkese teşekkür ediyorum” dedi. Gecede Vali Ali Yerlikaya tarafından, Tekirdağ'daki görev süresi dolan Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan’a çiçek ve hediye takdim edilirken, hatıra fotoğrafı da çektirildi.
 
Haber / Gökhan TEKER