Belediye terasına kafeterya

Kapaklı Belediyesi dün yaptığı ihale ile bir ilke daha imza attı. Belediye Hizmet Binası’nın çatı katına kafeterya yapılmasını öngören proje ile belediye personeline çok daha iyi bir çalışma

GÜNDEM 20.08.2013 21:31:00 0
Belediye terasına kafeterya
Kapaklı Belediyesi 889 Ada 12 Nolu Parselde Bulunan Hizmet Binası Terasına Kafeterya Uygulama Projeleri Teknik Şartnameler, Keşif ve Metrajlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi dün saat 14.00’da İhale Komisyon Odası’nda gerçekleştirildi.
 
TEKLİF YAKLAŞIK MALİYETİ AŞTI
Necmi Ölke başkanlığında toplanan İhale Komisyonunda, Özer Celayer, Hasan Demir, Kaan Vaizoğlu ve Müjdat Aşık da komisyon üyesi olarak görev aldı. Yaklaşık maliyeti 43 bin 128,75 TL olan ihaleye yalnızca bir firma katıldı. İhaleye katılan Bora Yapı Endüstri firması 45 bin 500 TL ile yaklaşık maliyetin üzerinde teklifte bulundu. İhale sonucu, komisyon tarafından yapılacak detaylı incelemenin ardından netlik kazanacak. İhalenin olumlu neticelenmesi halinde yüklenici firma yer tesliminden itibaren 45 gün içinde projeyi hazırlayarak Kapaklı Belediyesi’ne sunacak. Projenin uygun görülmesi ve onaylanması halinde en kısa sürede yapım ihalesi gerçekleştirilip yapım çalışmalarına başlanılacak.

PROJEDE NELER VAR?
 Belediye çalışanlarının ihtiyaçlarına yönelik Hizmet Binası’nın teras katına yapılması planlanan Kafeterya projesi kapsamında engellilerin kafeteryaya ulaşımı için engelli platformu yapılması projenin olmazsa olmazlarından. Girişi fotoselli kapı olarak düşünülen kafeterya projesinde ayrıca mutfak, merdiven, otomatik katlanır tente sistemi, korkuluklar, su ve ısı yalıtımı, ısıtma ve soğutma sistemleri, servis bankoları, yağmur suyu giderleri, elektrik tesisatları, aydınlatma sistemleri ve projede olması gerekenler arasında yer alıyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ