DSP’de Ergin dönemi

Demokratik Sol Parti Çerkezköy İlçe yönetiminde görev değişikliği yaşandı. 19 Aralık 2012’de Genel Merkez tarafından DSP İlçe Başkanlığı’na atanan Mesut Kaba’nın yerine, daha önce

GÜNDEM 19.08.2013 22:26:00 0
DSP’de Ergin dönemi
YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Önceki yönetimin görevden alınmadığını ifade eden DSP Çerkezköy İlçe Başkanı Orhan Ergin, “Önceki yönetimdeki arkadaşlarımız, işlerinin yoğunluğundan ötürü parti işlerine yeterince vakit ayıramıyordu. Genel Merkezimiz bu nedenle bir görev değişikliğine gitti” dedi. Yeni yönetim içinde ilk kez siyasete atılan isimlerin de yer aldığını kaydeden Ergin, “Gerek bir önceki gerekse yeni yönetimde yer alan tecrübeli arkadaşlarımız ile birlikte yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.   
 
 
 
ADAY ADAYLARINI DAHA SONRA AÇIKLAYACAĞIZ
DSP’nin 14 Ağustos itibari ile Çerkezköy’de yeni bir oluşum içine girdiğini dile getiren Orhan Ergin, “Önceki dönemlerde parti içinde çeşitli görevlerde bulundum. Yeni yönetimimizle birlikte partimizi en güzel şekilde seçimlere götüreceğiz” dedi. Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için iki ismin kendilerine başvuruda bulunduğunu belirten Ergin, “Bu isimler arasında Çerkezköy’ün çok yakından tanıdığı kişiler de var. Fakat aday adaylarımızı önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi.
 
ÇERKEZKÖY’ÜN DSP’YE İHTİYACI VAR
DSP’de yeni yönetimle birlikte bir ilke imza atacaklarını kaydeden çiçeği burnunda ilçe başkanı Orhan Ergin, “Siyasetin dışında bırakılmış isimleri partimiz bünyesinde siyasete kazandıracağız. Bizim kültürümüz, DSP Kültürüdür. Kültürümüzü benimseyen herkesi DSP çatısı altında birleşmeye bekliyoruz” dedi. Çerkezköy’ün yerelde ve genelde DSP’ye ihtiyacı olduğunu kaydeden Ergin, “Biz yeni arkadaşlarımızla birlikte bunun için yola çıktık” açıklamalarında bulundu.
 
GÖREV DAĞILIMI YAPILACAK
Orhan Ergin başkanlığında oluşturulan DSP Çerkezköy İlçe Yönetimi’nde yer alan diğer isimler ise şunlar: “Hüseyin Sıraça, Oktay İdigün, Sabiye Dilek, Meral Ayan, Fehim Kılıç, Volkan İnan, Hüseyin Atman, Tamer Ertuğrul, Bilal Başer, Mustafa Çelik ve Nezihi Mustafa Albayrak.” Başkan Ergin, yeni oluşturulan yönetimde görev dağılımının da en kısa süre içerisinde yapılacağını sözlerine ekledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ