'Çerkezköy Sağlık Ordusuna 3 Hekim Daha'

2010 yılında Ağustos ayında start alan 'Aile Hekimliği' uygulaması 3 yılını geride bırakırken, Çerkezköy’e yarın çekilecek kura çekimi ile birlikte üç aile hekimi daha katılacak. 21 Ağustos

GÜNDEM 19.08.2013 22:22:00 0
Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ilçede eksik olan 3 aile hekimliği kadrosuna atama yapılacağını belirtti.
 
16 AĞUSTOS’TA KAYITLAR BİTTİ
Çerkezköy’de eksik görülen üç aile hekimi için 21 Ağustos’ta kura çekileceğini belirten Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri “16 Ağustos tarihi itibariyle başvurular bitti. Bugün itibariyle kayıt yapan hekimlerin sayısı ve isimleri bakanlık sayfasından duyurulacaktır” diye konuştu.
 
2 EYLÜL’DE GÖREVE BAŞLAYACAKLAR
Üç aile hekiminden ikisinin Çerkezköy merkezde diğerinin ise Kızılpınar’da görev yapacağını söyleyen  yetkililer “Gazi Osman Paşa Mahallesi Aile Sağlık Merkezine, Bağlık Mahallesi Aile Sağlık Merkezine ve Kızılpınar Aile Sağlık Merkezi’ne birer tane aile hekimi gelecek. Kuralar ise 21 Ağustos’ta müdürlük Toplantı Salonu’nda çekilecek. Çekilecek kura ile birlikte aile hekimleri 2 Eylül’de görevlerine başlayacaklar” dedi.

50 AİLE HEKİMİ OLDU
Yeni gelecek aile hekimleri ile birlikte Çerkezköy’de sayının 50’ye yükseldiğini ifade eden yetkililer “Yeni gelen aile hekimi ile birlikte Çerkezköy’de aile hekimi sayımız 22’ye yükseldi. Kapaklı’da 17, Kızılpınar’da 5, Karaağaç’ta 4 ve Veliköy’de ise 2 aile hekimimiz var” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ