Açık Lise öğrencilerine ek sınav hakkı verildi

Açık Öğretim Lisesi’nde eğitim gören öğrencilere ek sınav hakkı verildi. 1 Eylül Pazar günü yapılacak sınav için kayıt yenileme işlemleri 19-21 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

GÜNDEM 19.08.2013 22:12:00 0
Açık Lise öğrencilerine ek sınav hakkı verildi
SON GÜN ÇARŞAMBA
 Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkilileri “Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerine ek sınav hakkı verilmiştir. Ek sınav 8 ve üzeri döneme sahip aktif, donuk, silik bütün öğrencilerimiz başvurabileceklerdir. Ek sınava başvuru şartlarını taşımayan öğrencilerin başvuruları alınmayacaktır. Ek sınav için başvurular 19-21 Ağustos 2013 tarihleri arasında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine yapılacaktır. Ek sınava başvuracak öğrencilerimiz ilgili banka şubelerine (T.C Ziraat Bankası, T.C. Vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası) T.C kimlik numarası ile 20 lira ek sınav başvuru ücretlerini ve 5 lira da kayıt yenileme işlemini yaptırdığı merkeze ödeyeceklerdir. Ek sınav başvuru işlemi yapıldıktan sonra yarın mesai bitimine kadar sınavına girilecek derslerin mutlaka sistem üzerinden seçimi yapılacaktır. Ek sınava alanlı ve mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimizin mutlaka başvurmaları yaralarına olacak” dedi.
 
ORTAOKUL KAYITLARI DA BAŞLADI
 Ortaokul kayıtlarının da başladığını belirten Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkilileri “2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılı Açık Öğretim Ortaokulu kayıtlarımız 19 Ağustos itibariyle başladı. Birinci dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemelerimiz ise 27 Eylül tarihine kadar devam edecek. 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılı birinci dönem ilk sınavı 3 Kasım tarihinde yapılacak. İkinci dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri ise 9 Haziran-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER