Kuzenini kurtarmak isterken, kendisi de boğuldu

Kırklareli Vize’de bulunan Panayır İskelesi’nde 2 kişi boğularak hayatını kaybetti.

GÜNDEM 19.08.2013 22:08:00 0
Kuzenini kurtarmak isterken, kendisi de boğuldu
DENİZE ATLADI AMA KURTARAMADI
Olay önceki gün saat 13.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Vize’de yaşadıkları öğrenilen ve Pazar günü Kışlacık köyü sınırlarında yer alan Panayır İskelesi’ne aileleri ile birlikte denize giden amcaoğulları Hamza Ural(29) ve Kadir Ural(30) aileleri ile kıyıda bir süre yüzdü. Havanın rüzgarlı ve dalgalı olması nedeniyle bir süre sonra dalgalar arasında Kadir Ural’ın boğulduğunu gören amcaoğlu Hamza Ural da denize atladı. Bir süre sonra suda batıp çıkmaya başlayan iki amcaoğlu yaşamını kaybetti.
 
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Kırklareli Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, yapılan arama sonucunda bulduğu kuzenlerin cesedini sudan çıkardı. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Hamza ve Kadir Ural’ın cansız bedenleri Vize Devlet Hastanesine götürüldü. Vize Jandarma Komutanlığı ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR
Boğularak hayatlarını kaybeden Hamza Ural ve Kadir Ural’ın cenazesi Balkaya köyünde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Törende, Ural aileleri ve yakınları, gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze törenine, AkParti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Vize Kaymakamı Murat Duru, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve kurum müdürleri katıldı.
 
Haber / Gökhan TEKER