Zabıtadan çöp uyarısı

Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, önceki gün Yenimescit Mahallesi’nde Karatepe Mahallesi olarak bilinen yerdeki boş arsaya çöp dökülmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

GÜNDEM 16.08.2013 22:09:00 0
Zabıtadan çöp uyarısı
AT ARABACILARINI UYARDI
Keşan Belediyesi Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile birlikte alanda koordineli şekilde temizlik çalışması yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, söz konusu alana; çöp, inşaat atıkları, eski ev eşyaları ve evsel atık atılmaması konusunda hem mahalle halkına hem de at arabalarıyla bölgeye taşıma işi yapan at arabacılarına uyarılarda bulundu.
 
ÇEVRE SORUNLARINA NEDEN OLABİLİR
Bölgeye çöp atanlar nedeniyle aynı mahalle ve alanı paylaşan diğer tüm vatandaşların ciddi derecede sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabileceğini dile getiren zabıta ekipleri, çöplerin gelişigüzel atılmasının çevre kirliliği ve çevre sorunlarına da neden olabileceğine vurgu yaptı. Zabıta ekipleri bölge dışında zabıta aracıyla tüm mahalleyi de gezerek uyarılarda bulundu. Ekipler, Keşan Belediyesi’nin çevre sorunları ve halk sağlığı açısından görevini yerine getirdiğini ancak vatandaşların da bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurguladı. 
 
Haber / Ahmet KILAVUZ