Kaymakam Kubilay mesaiye başladı

Kaymakamlar Kararnamesi ile Mersin Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Ayhan Bayhan’ın yerine Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan Metin Kubilay dün itibari ile görevine başladı.

GÜNDEM 16.08.2013 00:13:00 0
Kaymakam Kubilay mesaiye başladı
ÇERKEZKÖY ÇOK GÜZEL BİR İLÇE
2013 Kaymakamlar ve vali yardımcıları kararnamesi ile Sinop Gerze Kaymakamlığı’ndan Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan Metin Kubilay dün Çerkezköy’deki görevine başladı. Kubilay’ın ilk ziyaretçisi İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak oldu. Çerkezköy’ün çok güzel bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Metin Kubilay, “İnşallah burada vatandaşlarımızla birlik beraberlik içinde hayırlı hizmetlerde bulunuruz” temennisinde bulundu.
 
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Yapılacak işler hakkında konuşmak için henüz erken olduğuna dikkat çeken Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, daha önce bölgeye hiç gelmediğini belirterek, “Önce ilçeyi tanıyacağız. Daha sonra ise hep birlikte ilçemizi daha yaşanılabilir hale getirmek için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi. Çerkezköy’ün daha önce görev yaptığı ilçelere nazaran daha büyük ve gelişmiş bir ilçe olduğuna dikkat çeken Kaymakam Kubilay, burada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
 
HAYIRLI HİZMETLERDE BULUNMAK İSTİYORUM
Ziyaretleri dolayısıyla basın mensuplarına ayrıca teşekkür eden Kaymakam Metin Kubilay, “Bugüne dek görev yaptığım yerlerde basınla çok iyi ilişkilerimiz oldu. Kamu hizmetleri noktasında vatandaşların doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görev üstleniyorsunuz” diyerek Çerkezköy’deki görev süresi boyunca ilçeye hayırlı hizmetlerde bulunmak istediğini kaydetti.   
 
Haber / Ahmet KARDEŞ