Kaymakam Kubilay yarın göreve başlayacak

2013 Kaymakamlar kararnamesi ve vali yardımcıları kararnamesi ile Sinop Gerze Kaymakamlığı’ndan Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan Metin Kubilay yarın Çerkezköy’deki görevine başlayacak. Çerk

GÜNDEM 13.08.2013 01:44:00 0
 Kaymakam Kubilay yarın göreve başlayacak
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan 2013 Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi kapsamında Çerkezköy’e atanan Kaymakam Metin Kubilay Çarşamba günü göreve başlıyor.
BAYHAN MERSİN’E GİTTİ
2013 Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün imzalamasının ardından Resmi Gazete’de yayımlanmıştı. Cumhurbaşkanı Gül’ün imzaladığı kararname neticesinde Çerkezköy Kaymakamlığı’na Sinop Gerze Kaymakamı Metin Kubilay atanırken, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ise Mersin Vali Yardımcılığı görevine getirilmişti. Bayram öncesi görevinden ayrılan Kaymakam Metin Kubilay yarın Çerkezköy’e gelerek makamında koltuğuna oturacak. Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik ise Kubilay göreve başlayana kadar Çerkezköy Kaymakamlığına vekalet edecek.
BAYHAN’DA GÖREVİNE BAŞLAYACAK
Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan Mersin Vali Yardımcılığına atanan ve bayram öncesi Çerkezköy’den ayrılan Ayhan Bayhan’ın da bu hafta içinde yeni görevine başlayacağı ifade edildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ