Akın Yılmaz ‘Ben de varım’ dedi

İlçemiz siyasetinin ve iş dünyasının tanınan simalarından Ak Parti 2009 Kapaklı Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, önceki gün Pideland’ta verdiği iftar yemeğinde kendisine ait Yağmur Turizm şirk

GÜNDEM 7.08.2013 00:48:00 0
 Akın Yılmaz ‘Ben de varım’ dedi
YEMEK DUASINI KENDİSİ YAPTI
İftar programının ev sahipliğini yapan Akın Yılmaz, eşi Emine Yılmaz ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı. İftar sonrası yaptığı yemek duasının ardından konuşan Yılmaz, “Bir mübarek Ramazan ayını daha geride bıraktık. Birlik beraberliğimiz daim olsun” dedi ve bundan sonraki yıllarda da birlikte iftar açabilmeyi temenni etti.
 
COŞKULU BİR KALABALIK ÖNÜNDE AÇIKLAYACAĞIM
Önümüzdeki yerel seçimler için Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı’nı düşünüp düşünmediği sorusuna da cevap veren Akın Yılmaz, “Bilindiği gibi geçtiğimiz dönem Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayıydım. Bu seçimlerde de Aday adayıyım. Resmi aday adaylığımı Kapaklı’da büyük bir salonda coşkulu bir kalabalık önünde açıklamayı düşünüyorum” dedi. 
 
İNSANLAR SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL, HER GÜN HATIRLANMAK İSTER
2014 yerel seçim çalışmalarına 2009 seçimlerinin açıklanması ile birlikte start verdiğini ifade eden Akın Yılmaz, “4,5 yıl içinde ziyaret etmedik ev, kahvehane ve esnaf bırakmadım. İnsanlar yalnızca seçimden seçime değil, her gün hatırlanmak ister. Ben de bunu yapıyorum. Karşılığında da Kapaklı halkından çok olumlu tepkiler alıyorum” diye konuştu. 
 
PARTİMİN NEFERİYİM
Kapaklı’ya güzel hizmetler verebilmek adına Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu belirten Akın Yılmaz, “Kapaklı’ya güzel hizmetlerde bulunabilmem adına görev verilirse bundan şeref duyarım. Fakat herkes şunu çok iyi bilsin ki ben aday gösterilsem de gösterilmesem de partimin neferiyim. 4,5 yıldır partim için çalışıyorum. Büyükşehir ve Kapaklı’nın ilçe olması konusunda insanları bilinçlendirmeye gayret ettim” ifadelerini kullandı.
 
GÜNDE 100 ESNAFI ZİYARET EDİYORUM
Günde ortalama 100 esnafı ziyaret ettiğini sözlerine ekleyen Akın Yılmaz, insanların bu durumdan duyduğu memnuniyetin, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara da yansıyan güler yüzlerinden anlaşılabileceğini kaydetti. Ziyaretlerde Kapaklı’nın ihtiyaçları ve insanların istekleri noktasında birçok bilgi edindiğini söyleyen Yılmaz, bu bilgileri resmi adaylığını açıkladıktan sonra paylaşacağını dile getirdi. 
 
GÜNDE 1 DEĞİL 1000 ESNAF ZİYARET EDESİM GELİYOR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Eğer insanların gönüllerini fethederseniz, başaramayacağınız hiçbir şey yoktur’ sözüne vurgu yapan Akın Yılmaz, “Biz bölgeye yabancı değiliz. Evim de işim de buradadır. Ziyaretlerimde hep olumlu tepkiler aldım” dedi. Bir gazetecinin, ‘Bu yoğun tempo sizi yormuyor mu?’ sorusuna cevap veren Akın Yılmaz, “Ramazan’da sabah 7.30’dan gece 03.00’a kadar Büyükşehir ve Kapaklı’nın Ak belediyecilik ile tanışabilmesi için çalışıyorum. İnsanların yüzündeki gülümsemeyi gördükçe günde 1 değil 1000 esnaf ziyaret edesim geliyor” dedi. 
 
EN BÜYÜK DESTEKÇİM EŞİM
Bu yolda en büyük destekçisinin eşi Emine Yılmaz ve ailesi olduğunu söyleyen Akın Yılmaz, “Ailem gece gündüz benimle birlikte çalışıyor. Ben esnaf ziyaretindeyken eşim de ev ev dolaşarak partimize destek istiyor” dedi ve desteklerinden dolayı ailesine teşekkür etti. Akın Yılmaz, iftar öncesi kapıda karşıladığı davetlileri iftar sonrası kapıya kadar uğurlamayı ihmal etmedi. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ