Sevgi Aksoy da adaylığını açıkladı

Ak Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Kapaklı Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Anneeli Restaurant’ta kadın kolları üyelerine iftar yemeği veren Aksoy,

GÜNDEM 7.08.2013 00:43:00 0
 Sevgi Aksoy da adaylığını açıkladı
Kapaklı Belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy Kapaklı’da yapılması gereken çok hizmetler olduğuna işaret etti.
 
MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIM
Sevgi Aksoy, Anneeli Restaurant’ta önceki gün verdiği iftar yemeğinde, Ak Parti’den Kapaklı belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Hizmette sınır olmadığı gibi, hizmeti yapan insanların cinsiyetinin de bir önemi olmadığını belirten Aksoy,  “Önemli olan hizmet yapma azminin olmasıdır. Kapaklı yıllardır ihmal edilmiş bir yerleşim yeri olmaktan öteye taşınamamıştır. Her ne kadar nüfusu diğer ilçelere oranla çok olsa da imar bakımından sınıfta kalmıştır. Kapaklı’nın modern bir görünüme kavuşması adına, Kapaklı’da yaşayan insanların huzuru adına hizmet yarışında ben de varım.” diye konuştu. 
 
ÜYELER KATILDI
Kapaklı belediye başkan aday adayı Sevgi Aksoy’un verdiği iftar yemeğine Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Kapaklı Belediye Meclis üyesi Ali Doğuş, Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in eşi Nuran Ertem ve kadın kolları üyeleri katıldı.
 
 
Haber / Asim YAVUZ