ÇTSO sosyal medyada

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlerde göreve gelen ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve yeni yönetim kurulu üyeleri, daha iyi hizmet için yeni bir çalışma daha yaptı. ÇTSO yapılan yeniliklerden ü

GÜNDEM 5.08.2013 22:37:00 0
 ÇTSO sosyal medyada
SOSYAL MEDYA'DA DAHA AKTİF OLACAĞIZ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, dünyada teknolojinin hızla geliştiğini ifade ederek “Bizler oda olarak, gelişen teknoloji ve kitle iletişim araçlarına ayak uydurmak zorundayız. Sosyal Medya, gelişen teknoloji ile birlikte hayatımıza hızlı bir şekilde giren ve neredeyse hepimizin kullandığı bir mecra durumundadır. Bu nedenle ÇTSO Yönetimi olarak, üyelerimizle olan iletişimimizi artırmak adına Sosyal Medya'da daha aktif olma kararı aldık” diye konuştu.
 
YENİLİKÇİ OLMAK İÇİN ÇABA SARFETTİK
Kozuva, göreve geldikleri günden bu yana birçok yeniliğin altına imza attıklarını belirterek “Sürekli yenilikçi olmak için çaba sarf ettik ve etmeye de devam edeceğiz” dedi. Yönetim olarak amaçlarının yapacakları yeniliklerle üyelere yararlı olabilmek olduğunu söyleyen Kozuva “Üyelerimize, bizlere gösterdiğiniz alaka için teşekkürlerimi sunuyor ve sizlerden Oda'mızın Facebook ve Twitter hesaplarını takip etmenizi rica ediyorum" dedi.
 
TAKİPÇİ SAYISI ARTIYOR
ÇTSO, twitter hesabında takip ettikleri sayfalar arasında başkan yardımcıları İsmail Akın ve Mehmet Danyeli, Yönetim Kurulu üyesi Murat Seymen, Meclis üyeleri Talip Sivrioğlu ve Sinan Sifil’in yanı sıra, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB, Kütahya TSO, Afyonkarahisar TSO, Mersin TSO, Çanakkale TSO, Ali Ağa TO, Konya TO, Bodrum TO, İzmir TO, Bursa TSO ve Antalya TSO yer alıyor.   
 
Haber / Ahmet KARDEŞ