İmkanım olsun uzaya bile uçarım

Tatil yapmak için geldiği Tekirdağ'da yamaç paraşütü yapanları görerek 625 metrelik Nişantepe'den Doğa Sporları Havacılık Kulübü Başkanı Kadir Aksoy ile birlikte paraşütle atlayış yapan 87

GÜNDEM 31.07.2013 02:52:00 0
 İmkanım olsun uzaya bile uçarım
GÖRÜNTÜLERİ İZLERKEN DAHA ÇOK HEYECANLANDI
Tokat'ta otururken eşinin ölümü üzerine İstanbul'daki çocuklarının yanına yerleşen Zöhre Dinler, 7 oğlundan bir olan Bayram Dinler ve ailesiyle birlikte tatil için önceki gün Şarköy’e geldi. Burada yamaç paraşütü yapıldığını görünce merak eden Dinler, önceki gün 625 metrelik Nişantepe'den Doğa Sporları Havacılık Kulübü Başkanı Kadir Aksoy ile birlikte paraşütle atlayış yaptı. Zöhre Dinler, dün de dizüstü bilgisayarda, havada çekilen görüntülerini izledi. 625 metre yükseklikten atlayış yapmasına rağmen korkmadığını ifade eden Dinler, imkanı olsa uzaya bile çıkabileceğini belirterek, "Çok heves ettim. Beni uçurdunuz. Uzaya bile uçarım. Hiç korkmadım. Çok heves ettim. İçimden geldi. İlk defa uçtum. Önce beni iple bağladılar. Sonra denize doğru uçtum. Çok zevkliydi" dedi. Dinler, görüntüleri izlerken daha çok heyecanlandığını söyledi.
TÜRKÜ VE MANİYİ ÇOK SEVİYOR
Günlük işlerini kendisi gören Zöhre Dinler, 7 çocuk ve 34 torun sahibi olduğunu, türkü ve manileri çok sevdiğini söyledi. Hafızasında çok sayıda türkü ve mani olduğunu anlatan Dinler, "Çocuklarıma sürekli maniler ve türküler söylüyorum. Her işi yaparım, içimden geliyor. Sabah ezanında kalkıp sürekli çalışıyorum" dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT