Samsunlular 10. kez iftarını birlikte açtı

Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 10.’su gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğine yaklaşık 500 kişi katıldı.

GÜNDEM 29.07.2013 21:36:00 0
Samsunlular 10. kez iftarını birlikte açtı
500 KİŞİ BİRLİKTE ORUÇ AÇTI
Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından önceki gün Cumhuriyet Mahallesi Yeni Cami Caddesi üzerinde bulunan Dernek Binası önünde iftar programı düzenledi. Bu yıl 10.’su verilen iftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat ve Adem Sekmen, İl Genel Meclis Üyeleri Sami İkizler ve M. Zeki Gürcün, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Salih Bezgin, Ruhi Özden, Nedim Yılancı ve Hasan Acar, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kapaklı CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Behçet Güven, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Kapaklılı işadamları ve 500’e yakın dernek üyesi katıldı.
İFTAR PROGRAMINA KATILAMADI
Katılımın oldukça yoğun oldu iftar programına, babası Dursun Aktürk’ün Edirne Tıp Fakültesi’nde ameliyat olması nedeniyle yanında bulunan Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Aktürk katılamadı. Dernek Başkanı Mehmet Aktürk ise iftar boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Davete katılan herkese teşekkür eden Aktürk, daha nice iftarlarda bir araya gelmeyi temenni etti.  
Haber / Ahmet KARDEŞ