Sinoplular ilk kez birlikte iftar açtı

Kapaklı Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından önceki gün iftar yemeği verildi. Sevgi, saygı ve kaynaşma adına düzenlenmiş olan iftar yemeğine siyasiler, iş adamları ve çok sayıda

GÜNDEM 29.07.2013 21:24:00 0
 Sinoplular ilk kez birlikte iftar açtı
Kapaklı Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, birinci iftar yemeğinde buluştu. İftar okunan ilahiler ve yapılan dualarla açıldı.
SİYASİLER VE HALK KATILDI
Kapaklı Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından önceki gün iftar yemeği verildi. Hafız Dursun Kaya tarafından okunan duanın ardından ezanla birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğine Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Salih Bezgin, Ruhi Özden, Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Şenses, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Bahçekapılı, Mustafa Karataş ve Murat Akbay, Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, 2009 Ak APrti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, 2009 Demokrat Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, Hamit Oral, Sefer Demir, iş adamı Ömer Karadeniz ve vatandaşlar katıldı.
DAHA SOSYAL OLABİLMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
İftar yemeği sonrasında konuşan Kapaklı Sinoplular Derneği Başkanı Şakir Demirel, Derneğin ilk iftar yemeği olduğuna vurgu yaparak, “Bundan sonraki yıllarda bu tür iftar yemeklerimizi geleneksel hale getireceğiz. Derneğimizin bu ilk sosyal faaliyetidir. Bundan sonra her alanda daha sosyal olabilmek için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
HABER MERKEZİ