Yıldırım Aday Adaylığını Açıkladı

Tekirdağ’ın tanınan işadamlarından Mennan Yıldırım dün yaptığı basın açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa ilçesi için aday adayı olduğunu ifade

GÜNDEM 29.07.2013 21:06:00 0
 Yıldırım Aday Adaylığını Açıkladı
Tekirdağ Çınarlı Mahallesi'nde CHP parti lokalindeki basın açıklamasına CHP Tekirdağ Büyükşehir Aday Adayı Şerafettin Terzi, Kadir Albayrak ve partililer de katıldı.
ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREK
CHP"den Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa ilçesi için aday adayı olduğunu belirten Mennan Yıldırım, "İlk önce bu yolda beni yalnız bırakmayıp geldiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada yeni kurulacak olan Süleymanpaşa ilçemizi daha iyi konuma getirmek için hep birlikte çalışacağımızın sözünü veriyorum. Yeni ilçemiz için yeni iş alanları yaratmak adına hep birlikte çok çalışmamız gerektiğini sizler de takdir edersiniz" dedi.
DAHA İYİ BİR İLÇE TAAHHÜT ETTİ
Tekirdağ'ı kalkındırmak için aday olduğunu ifade eden Yıldırım, "Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda daha iyi bir ilçede yaşamayı ve yaşatmayı sizlere taahhüt ediyorum. Mennan Yıldırım olarak zorluklar karşısında yılmadan çalışacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Aday adaylığımı açıklamaktan mutluluk duyuyor, hepinize buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ