Tır ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Tekirdağ'da şoförünün uyuduğu Tır seyir halindeki bir otomobili altına aldı, kazada Tır'da bulunan iki kişi ve otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

GÜNDEM 29.07.2013 21:03:00 0
 Tır ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı
Sabah saatlerinde Tekirdağ-İstanbul Karayolu Köseilyas köyü mevkiinde meydana gelen kazada, İpsala Sınır Kapısı’ndan giriş yaptıktan sonra İstanbul’a gitmek için çevreyoluna giren SK 9841 AB  plakalı tır sürücüsü Jordan Maksimoski, uyuya kalınca yanından geçen Ayşegül Özyurt'un kullandığı otomobile çarptı. Altına altığı otomobille birlikte bariyerleri aşarak karşı şeride geçen TIR, yapımı süren ve köye geçiş yolu olarak kullanılacak köprü ayağına çarparak durabildi.
 
TATİLDEN DÖNÜYORLARDI
 Kazada, tır sürücüsü 52 yaşındakiJordan Maksimoski ile yanındaki arkadaşı Stoyan Todorof ile Şarköy’de yaptıkları tatilin ardından evlerine dönmek üzere yola çıkan sürücü 38 yaşındaki Ayşegül Özyurt, 43 yaşındaki Lütfü Bora Özyurt, 44 yaşındaki Nazife Özışık ve yine 44 yaşındaki Müslüm Özışık yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslar ile Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, tır sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
 
HABER MERKEZİ