Tekirdağ esnafı iftarda bir araya geldi

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından verilen iftar yemeği Tekirdağ Turizm ve Otelcilik Lisesi'nde gerçekleşti.

GÜNDEM 29.07.2013 20:50:00 0
 Tekirdağ esnafı iftarda bir araya geldi
PROTKOL DE KATILDI
İftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Bozkurt ve çok sayıda esnaf katıldı. Ramazan'ın birleştirici ruhu hakkında konuşan Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, "Dilerim, Ramazan'ın bereketiyle birlikte esnaf kardeşlerimizin de kazançları bollaşır. Aynı sofra etrafında bir araya gelmenin mutluğunu yaşıyoruz. Değerli milletvekillerime bizi onurlandırdıkları için teşekkür ederim" dedi.
ÖMÜR BOYU DEVAM ETSİN
Belediye Başkanı Âdem Dalgıç ise iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, "Bizi bu akşam burada bir araya getiren Esnaf odaları birliğimize çok teşekkür ediyorum. Şimdiden tüm halkımızın ve esnafımızın Ramazan Bayramını kutluyor, Ramazanın hayır ve bereketinin bir ömür boyunca devam etmesini temenni ediyorum" dedi. İftar programı Müftü Mahmut Gürlen'in yaptırdığı duanın ardından son buldu.
 
Haber / Gökhan TEKER