Yangın paniğe yol açtı

Bağlık Mahallesi’nde bulunan bir evde elektrik aksamından kaynaklandığı iddia edilen yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

GÜNDEM 29.07.2013 11:36:00 0
Yangın paniğe yol açtı
KOMŞULARI SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI
Dün saat 12.30 sıralarında Bağlık Mahallesi Güneşli Sokak 21 nolu binada yangın çıktı. Ev sahibi Musa Yegin ile eşi ve çocuklarının dışarıda olduğu esnada elektrik aksamından kaynaklandığı tahmin edilen yangın çevrede paniğe neden oldu.  Ev sahibi Musa Yegin ve çocukları bahçede pencere korkuluklarını boyadıkları sırada evin yatak odasından dumanlar çıktığını gördü. Ev sakinlerinin yangını söndürme çabaları sırasında yangının iyice büyümesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Bu sırada Yegin ailesinin komşuları da yangın tüpüyle yangını söndürmeye çalıştı. Çerkezköy Belediyesi İtfaiye ekiplerinin gelmesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak alevlerin diğer evlere sıçraması da önlenmiş oldu.
MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ
Kısa süren yangın korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin olaya zamanında müdahale etmesi büyük bir facianın önüne geçilmesini sağladı. Çıkan yangında kimse yaralanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.
 
Haber / Asım YAVUZ