Başkan Dalgıç çalışmaları inceledi

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, teknik personelle birlikte Hürriyet ve Çiftlikönü Mahalleleri’nde incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 27.07.2013 11:34:00 0
Başkan Dalgıç çalışmaları inceledi
AĞAÇLARLA KENTİMİZİ YEŞİLLENDİRECEĞİZ
Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Aka Koleji yanında yapılan çalışmalar, Çiftlikönü Mahallesi’nde imara açılan yeni yollar, Hürriyet Mahallesinde yapılan altyapı ve yol çalışmalarını yerinde kontrol ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Dalgıç, "Şehrin birçok yerinde yeni imar yolları açımı, altyapı ve yol çalışmaları hızla devam ediyor. Bu çalışmaları çok kısa bir zamanda tamamlayarak şehri güzel bir görünüme kavuşturacağız. Ayrıca ekeceğimiz çeşitli ağaçlarla da kentimizi yeşillendireceğiz" dedi.
SICAK BİR YUVA OLACAK
Daha sonra Çiftlikönü Mahallesi'nde yapılan ve kısa süre içinde tamamlanacak olan Semt Evi'nde de incelemelerde bulunan Başkan Dalgıç, Semt Evi'nin son durumu, fiziki şartlar ve çalışma süreçleri konusunda yetkililerden bilgi aldı. Semt Evi inşaatında sona yaklaşıldığını dile getiren Başkan Dalgıç, "Çiftlikönü Mahallesi Semt Evi inşaatımız tamamlanmak üzere. Kısa süre içinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Semt Evi ile birlikte Tekirdağ'da bir eksikliği daha gidermiş olacağız. Özellikle yardıma muhtaç vatandaşlarımız için sıcak bir yuva olacak" diye konuştu.
 
Haber / Menşure KARDEŞ