Ramazan, bizi birleştiren önemli bir değerdir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, önceki gün Çorlu’da katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada 'Ramazan, oruç, sahur ve iftar, bizi birleştiren önemli değerlerdend

GÜNDEM 27.07.2013 02:25:00 0
 Ramazan, bizi birleştiren önemli bir değerdir
Çorlu'da, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Bayrampaşa İlçe Başkanlığı'nın katkılarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda iftar programı düzenlendi.
TÜRKİYE'NİN BİR UCUNDAN BİR UCUNA
İftarda konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Türkiye'nin her yerinde ramazan ayının bolluğu, bereketi, fazileti ve coşkusunun yaşandığını söyledi. Şentop, "Türkiye'nin bir ucundan diğer bir ucuna kadar hepimiz dakika dakika sahurlarda, iftarlarda bir araya geliyoruz, birleşiyoruz. Birbirimize bayrağı devrederek devam ettiriyoruz. Ramazan, oruç, sahur ve iftar, bizi birleştiren önemli değerlerdendir" diye konuştu. Ramazan ayının önemine işaret eden Şentop, "Bu sofralarda bir millet oluşumuzun çok önemli bir yeri var. Bizlere bu sofrayı hazırlayan Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'na ve Bayrampaşa İlçe Başkanlığı'na çok teşekkür ediyorum" dedi.
İNSANLARI AYNI SOFRALARDA BULUŞTURDUK
Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi de Ramazan ayında Ak Parti olarak insanları aynı sofralarda buluşturduklarını belirterek, binlerce insanın aynı sofra etrafında toplanarak iftar yapmasının çok güzel bir birlik beraberlik göstergesi olduğunu vurguladı. Kur'an-ı Kerim de okunan iftar programına, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, Ak Parti'nin çevre ilçe ve belde başkanları ile Ak Partili belediye başkanları da katıldı.
Haber / Menşure KARDEŞ