İzzetiyelilere İftarda Müjdeli Haber

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, geçtiğimiz günlerde Keşan’a bağlanan Paşayiğit’ten sonra şimdide referandum sonucu Keşan’a bağlanan İzzetiyelilere iftar yemeği verdi.

GÜNDEM 27.07.2013 02:20:00 0
 İzzetiyelilere İftarda Müjdeli Haber
SIKINTILARINIZI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIM
Yemekte bir konuşma yapan Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, iftara katılanlara hoş geldiniz diyerek afiyet olsun dileklerini iletti. İftar sonrası İzzetiyelilere seslenen Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan,  “İzzetiye’nin en büyük sorununun su olduğunu çok iyi biliyorum.  14 Temmuz 2013’te köy halkının almış olduğu kararla Keşan’a bağlanarak Keşan’ın bir mahalle olmasını istediniz. Almış olduğunuz karardan dolayı sizleri kutluyorum. Bu kararınız Edirne Valiliği’nden bize tebliğ edilecek, bizlerde bu kararın kabulünü hiç bekletmeden yapacağız. 1-2 ay gibi süre zarfında İçişleri Bakanlığı’ndan da karar onaylanıp geldiğinde resmen Keşan’a bağlanmış olacaksınız. Fakat bu süreç içerisinde sizin en önemli sıkıntılarınızı bu kararın onayını beklemeden çözüme kavuşturacağım” dedi.
SULARINIZ ARTIK DÜZENLİ AKACAK
Kendisinin de köyde yetişmiş biri olduğunu ifade eden Özcan, “Su sıkıntısının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Burada 50 sene öncesinin görüntüleri var. Bugüne kadar çözüme kavuşmamış suyla ile ilgili sıkıntınızı çözeceğime söz veriyorum. Sözümü yerine getireceğim. Köyde daha doğrusu yakında mahallenizde sularınız artık düzenli akacak. İzzetiyelilere hayırlı olsun’’ dedi.
KEŞAN’IN İKİ YENİ MAHALLESİ
Keşan’ın İzzetiye ve Paşayiğit’le birlikte çiçeği burnunda 2 yeni mahallesi olduğuna işaret eden Mehmet Özcan, “Keşan Belediyesi olarak iftar programlarımıza İzzetiye ve Paşayiğit’i de ekledik” dedi. Özcan, Paşayiğit’in belediyelik olmasından dolayı sıkıntısının İzzetiye’ye oranla daha az olduğunu ama ne olursa olsun tüm sorunlarının çözüleceğini ifade etti.
YEMEK DAĞITIMINA YARDIMCI OLDULAR
İzzetiye'deki köy meydanında verilen iftar yemeğine;Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ve eşi Şengül Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Uybaş, İl Genel Meclisi Üyesi Sabahattin Karaman, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Küçükkarakaş Keşan Belediye Meclisi üyeleri ve CHP Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu ile CHP Keşan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ve İzzetiye'de yaşayan vatandaşlar katıldı. İftar yemeklerinin dağıtımına Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ve Eşi Şengül Özcan ile belediye meclis üyeleri de yardımcı oldu.
 
Haber / Gülay Yiğit SEZEN