Helali hoş olsun

Kapaklı Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Atak, önceki gün Kazak Gölü’nde bu yıl 2.’sini düzenledikleri Tokatlılar Piknik Şöleni’ne katılanlara bir basın aç

GÜNDEM 26.07.2013 11:10:00 0
 Helali hoş olsun
Kapaklı Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Atak, dün saat 13.00’da düzenlediği basın toplantısında Tokatlılar Derneği çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 
AĞA, AĞA GİBİ KONUŞTU 
Dernek binasında dün gerçekleştirilen basın toplantısı, Başkan Bekir Atak ve Tokatlılar Derneğine 60 bin TL vererek piknik ağası seçilen İlhan Turan tarafından yapıldı. Basın toplantısına ayrıca Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Salih Bezgin ve dernek üyeleri katıldı. Piknik Ağası İlhan Turan, Tokat’ın plakasının 60 olduğunu ve 60 bin TL’yi bu nedenle derneğe bağışladığını ifade etti. Turan, “Şayet açık artırmada 60 bin TL’nin üzerinde veren olsaydı, miktar ne olursa olsun ağalığı almak adına verilenlerin daha üstünde vermeye karar vermiştim. Amacımız derneğimizin hizmet yapabilmesi için daha çok imkâna sahip olmasını sağlamaktır.  Hemşerilerimin halkımıza yapacağı hizmetlere karşılık bu paranın adı dahi olmaz. Helali hoş olsun” dedi. 
GÜVEN TAZELEDİK
Dernek Başkanı Bekir Atak ise 7 Temmuz’da Olağan Genel Kurul’da hemşerilerinin teveccühleriyle güven tazelediğini bu sebepten ötürü herkese teşekkür ettiğini söyledi. Ayrıca önceki gün Derneğin düzenlemiş olduğu piknik şöleninde kendilerini yalnız bırakmayan, Milletvekillerine, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya,  Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel’e,  parti ilçe başkanlarına, sivil toplum örgütlerine ve 15 bine yakın vatandaşımıza cani gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
KATILIM BİZİ MEMNUN ETTİ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın ‘’Kazak Gölünde yapılan pikniklerin en görkemlisini Tokatlılar gerçekleştirdi”  sözlerini de değerlendiren Atak, “Elbette ki derneğimizin düzenlemiş olduğu pikniğe katılımın yoğun olması, katılanların piknik tadında bir gün yaşamaları bizleri mutlu etmiştir” diye konuştu.
300 AİLEYE RAMAZAN YARDIMI
Dernek üyelerine Ramazan yardımı da yaptıklarını sözlerine ekleyen Atak, “Gün geçtikçe üye sayımız artmaktadır. Bugün üye sayımız 950 civarındadır. Ramazan ayı olması nedeni ile maddi durumu iyi olmayan 300 aileye gıda yardımı yapıyoruz. Bu yardımlarımız imkânlarımız nispetinde devam edecek. Bu yardım paketlerinin 150 adedi dernek, diğer 150 adedinin bedelini ise derneğimizin yönetim kurulu üyeleri karşılamıştır.
 
Haber / Asım YAVUZ