Çerkezköy’de iktidar olacağız

8 Temmuz Pazartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan Metin Dönmez, İlçe Teşkil

GÜNDEM 26.07.2013 10:57:00 0
 Çerkezköy’de iktidar olacağız
İLK RESMİ BAŞVURU DÖNMEZ’DEN
CHP’de Çerkezköy Belediye Başkanlığı için resmi aday adaylığını ilk açıklayan isim Metin Dönmez oldu. CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, Metin Dönmez’e başarılar dileyerek, “Bilindiği üzere dört arkadaşımız daha önce Belediye Başkanlığı aday adaylıklarını açıklamıştı. Fakat resmi olarak başvuruda bulunmamışlardı. İlk resmi başvuru eski ilçe başkanımız Metin Dönmez’den geldi” dedi. Gerek partiye gerekse yönetim kurulu üyelerine verdiği destekten dolayı Dönmez’e teşekkür eden Özkan, “Çalışmalarıyla bize örnek oldu” dedi. Dönmez’in başvurusunun hayırlı olmasını temenni eden Saim Özkan, “Çerkezköy’de iktidar olacağız. Çerkezköy Belediye’sini alacağız” dedi.
ADAY DEĞİL BAŞKAN OLACAK
Aday adayları içinde ilk resmi başvuruyu kendisinin yaptığını belirten Metin Dönmez, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Saim Özkan’a teslim etti. Başvuru süresinin dolmasına bir hafta kaldığını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Metin Dönmez, “Bu bir hafta içinde resmi başvuruda bulunacak başka arkadaşlarımız da olacaktır. Genel merkezimizin yapacağı anketler, örgüt içinde bütün üyeleri kapsayan temayül yoklaması ve en nihayetinde mevcut yönetim kurulunun görüşleri alınarak ortaya çıkacak ismin Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterileceğini kaydeden Dönmez, “Tek başına bir norm yoktur. Anket sonuçları bütün üyelere yapılan temayül yoklaması ve şu anki ilçe yönetiminin görüşlerinden çıkan isim ‘Belediye Başkan Adayı değil Belediye Başkanı olacaktır” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN’DAN SONRA KONUŞACAĞIZ 
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in geçtiğimiz günlerde yaptığı ‘Metin başkana söylüyorum mübarek Ramazan’da fazla şov yapmasın, Ramazan’dan sonra konuşalım’ açıklamalarına da cevap veren Dönmez, “Ben de söz dinleyip Ramazan’da siyaset yapmayacağım. Aslında konuşacak çok şey var. İnşallah Ramazan’dan sonra konuşacağız” dedi. “Ertem’in kendisine akıl vermeye çalıştığını söyleyen Metin Dönmez, “Bana akıl vermeye kalkıyor ama kendisinin akla daha çok ihtiyacı var” dedi.
SEÇİMİ KESİNLİKLE KAZANACAĞIZ
CHP Genel Merkezi’nin çıkaracağı Çerkezköy Belediyesi Başkan Adayı’nın kesinlikle seçimi kazanacağını iddia eden Metin Dönmez, “CHP’nin kadroları on yıldan beri kör bir şekilde yok edilmiş. Çerkezköy’ü tekrar kent havasına büründürecek sosyal belediyeciliği biz getireceğiz. Kadrolarımızla iş başına geleceğimize inanıyorum ve bunda da bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum” dedi. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda önceki akşam saat 20.00’da düzenlenen basın toplantısına CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayları Metin Dönmez, Ensar Sivri ve Aktaş Güler, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Asım YAVUZ