Kaymakamımızla uyum içinde çalışacağız

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dün yaptığı yazılı açıklamada Kapaklı Kaymakamlığı’na atanan Aslı Ayanoğlu Kuzulu ile birlikte başarılı çalışmalara imza atacaklarına

GÜNDEM 22.07.2013 23:29:00 0
 Kaymakamımızla uyum içinde çalışacağız
6 ARALIK’TA İLÇE OLDUK
31 Aralık 1985 tarihine kadar köy tüzel kişiliğine sahip olan Kapaklı’nın 1 Ocak 1986 tarihinde belediye statüsüne kavuştuğunu anımsatan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “6 Aralık 2012 tarihine kadar belde statümüz devam etti. Bu tarihten sonra Kapaklımız ilçe statüsüne kavuştu. Bu vesile doğrultusunda gerek belde belediyesi olma sürecinde gerek ilçe belediyesi olmada kurucu belediye başkanı olarak bu görevi üstlendim. Bu olay bende ayrı bir sevinç duygusu yaşatmaktadır” dedi.
 
CUMHURBAŞKANIMIZ KARARNAMEYİ ONAYLADI
Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl hazırlanarak çıkartılan rutin atama kararnamesinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandığını ifade den İrfan Mandalı, “Çiçeği burnunda ilçemize kaymakam Aslı Ayanoğlu Kuzulu atanmıştır. Kendisiyle uyum içerisinde çalışarak elbirliğiyle, karşılıklı anlayış içerisinde ilçemize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.
 
PROJELERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Kapaklı’nın çiçeği burnunda bir ilçe olduğunu söyleyen Mandalı, “Kaymakamlık teşkilatı ile beraber artık ilçemizde önemli kamu kuruluşları yerini almaya başlayacaktır. Kaymakamımız Aslı Ayanoğlu Kuzulu ile beraber çalışarak, ilçemizde çok güzel ve başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Kendisiyle çalışmak bizleri onurlandıracaktır. İlçemizi geliştirmek ve güzelleştirmek için yaptığımız çalışmalar ve bu doğrultuda yaptığımız projeler tüm hızıyla devam ediyor. Daha Çağdaş ve Modern bir Kapaklı için bizlere yapacağı her türlü yardım ve desteğe tüm Kapaklılı hemşerilerim adına şimdiden teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ