Kapaklı Yaz Spor Okulu sona erdi

Kapaklı Belediyesi tarafından 18 Haziran Çarşamba günü başlatılan ve önceki gün sona eren Yaz Spor Okulu’nda eğitim gören 200’ü aşkın öğrenciye, Kapaklı Çok Programlı Lisesi bahçesin

GÜNDEM 21.07.2013 23:24:00 0
Kapaklı Yaz Spor Okulu sona erdi
Kapaklı Belediyesi Yaz Spor Okulu Sertifika Töreni önceki gün saat 17.00’da Kapaklı Çok Programlı Lisesi bahçesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 
 
NE MUTLU BİZE
Kapaklı Belediyesi 2013 Yaz Spor Okulu’nun, okul yoğunluğunun azaltılması ve çocukların tatilleri en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla açıldığını söyleyen Yaz Spor Okulu Koordinatörü Cengiz Vural, “Amacımız kozmopolit bir yapıya sahip olan ilçemizin insanlarının kaynaşmasını sağlamaktır. Çocuklarımızın eğitim hayatına bir tuğla koyabildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.  
 
 
6 BRANŞTA TAM 220 ÖĞRENCİYE ULAŞTIK
18 Haziran’da başlayan Kursta 6 branşta tam 216 öğrenciye ulaştıklarını ifade eden Vural, “Önümüzdeki yıllarda faaliyete geçecek olan spor sahası ve kapalı spor salonunda çok daha rahat bir ortamda çok daha fazla öğrenciye ulaşabilmeyi umuyoruz” dedi. Cengiz  Vural, başta Kapaklı Belediye Başkanı olmak üzere Yaz Spor Okulu’nun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
                                                                                                   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÇOK BAŞARILI BİR YAZ SPOR OKULU DÖNEMİ GEÇİRDİK
Yaz Spor Okulu Koordinatörü Cengiz Vural’ın ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkan Vekili Ali Bayhan, “Çok başarılı bir Yaz Spor Okulu dönemi geçirdik. Çocukların gelişiminde önemli etkisi olan bu tür organizasyonların sürdürülebilir nitelikte olması gerektiğini düşünüyorum” dedi. Yaz Spor Okulu eğitmenlerinin özverili bir şekilde çalıştığını kaydeden Bayhan, “Çocuklarımız burada eğitim döneminde sonraki tatil dönemine ve akabinde de tekrar eğitim dönemine hazırlanmasını sağlıyorlar” dedi ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kapaklı Belediye Başkan Vekili Ali Bayhan, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat ve Kapaklı Belediye Başkan Danışmanı Veli Çeken tarafından 216 öğrenciye başarı sertifikaları verildi.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ