Peyzaj çalışmaları devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, mevsim çiçeği ekimi ve peyzaj çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

GÜNDEM 18.07.2013 23:49:00 0
 Peyzaj çalışmaları devam ediyor
KAVŞAK ÇİÇEK AÇTI
Yaz aylarında ilçe genelinde yürütülen çalışmalara ek olarak kavşaklarda da çalışmalarını hızla sürdüren Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmaları son olarak Namık Kemal Bulvarı ile Fatih Caddesi kesişimindeki kavşağa kaydırdı. Her gün pek çok vatandaşın Namık Kemal Bulvarı Putzmeister Kavşağı'ndan geçtiğini ifade eden yetkililer, “'Vatandaşların bakımlı bir kavşak görmeleri amacıyla kavşağa mevsim çiçekleri, çalı türleri ve güllerle bir kombin oluşturduk” açıklamalarında bulundu.
 
KİREMİT ÇALIŞMASIYLA ZENGİNLEŞTİRİLDİ
Yetkililer çiçek ekiminin yanı sıra çeşitli peyzaj çalışmalarıyla da oluşturulan kombinin bütünleştirildiğini ifade ederek, “Dikilen çiçeklerle katlı bir görünümün kazandırıldığı çalışma çeşitli peyzaj özellikleriyle desteklendi. Bu kapsamda alanda yapılan kiremit çalışmasıyla peyzaj görsellik zenginleştirildi” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ