Köy yolu asfaltlandı

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, önceki gün, çalışmaları devam eden Aliçopehlivan köyü ile Kocahıdır Beldesi arasındaki yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 17.07.2013 23:06:00 0
 Köy yolu asfaltlandı
ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Saat 13.30’da Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüseyin Solak ile beraber Aliçopehlivan köyüne gelen Gürbüz, burada köy muhtarı Ahmet Turgay tarafından karşılandı. İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Aliçopehlivan – Kocahıdır arasına yapılan asfaltlama çalışmalarını ve Aliçopehlivan stabilize çalışmalarını yerinde inceleyip İl Özel İdaresi Keşan Bakımevi sorumlusu Mustafa Erek’ten bilgi aldı.
 
VATANDAŞLARI DİNLEDİ
İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Aliçopehlivan – Kocahıdır yolunun 1,8 km bölümün 1. Kat asfaltlama, 3.000 ton filler temel malzemesi ve 460 ton A tipi mıcırının İpsala Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince yapıldığını, işçiliğinin ise İl Özel İdaresi Keşan bakım evi personeli tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. Aliçopehlivan köyü köy içi stabilize ve beton parke taşı çalışmalarını inceleyen Gürbüz, vatandaşın taleplerini dinledi ve gerekli talimatları verdi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ