Karaağaç’lı minikler Anaokulu’na kavuşuyor

Karaağaç Atatürk Mahallesi’nde yapılacak 100 öğrenci kapasiteli anaokulu için Karaağaç Belediyesi ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler arasında protokol Arsası Karaağaç Belediye

GÜNDEM 17.07.2013 02:37:00 0
 Karaağaç’lı minikler Anaokulu’na kavuşuyor
TEŞEKKÜR ETTİ
Karaağaç Belediyesi ve İl Özel İdaresi tarafından Atatürk Mahallesi’nde yapılacak olan 100 öğrenci kapasiteli Anaokulu’nun protokolü dün imzalandı. Protokol ile ilgili bilgiler veren Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel “Karaağaç Belediyesi Anaokulu protokolünü Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ile imzaladık. Anaokulumuz Kapaklı, Karaağaç ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Tekirdağ Valimiz Ali Yerlikaya’ya, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel’e, İl Genel meclis üyelerimize, Karaağaç Belediyesi meclis üyelerimize, belediye personelimize, kampanyamıza destekte bulunan şartlı bağış yapan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
KARAAĞAÇ BELEDİYESİ ANAOKULU OLACAK
Karaağaç'a meslek lisesi kazandırma projesi olan 1 tuğla 1000 umut kampanyası kapsamında toplanan 215 bin TL’nin de yapılacak olan anaokuluna harcanacağını belirten Yücel “Beldemize yapılması planlanan meslek lisesinin bakanlığın yatırım planına alınması ile birlikte kampanyada topladığımız parayı şartlı olarak anaokuluna bağışladık.  215 bin TL’si Karaağaç Belediyesi, kalan parası ise İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından karşılanacak anaokulunun ismi ise Karaağaç Belediyesi anaokulu olacak” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ