İl Danışma Meclisi Malkara’da yapıldı

AK Parti Tekirdağ İl başkanlığının geleneksel hale getirmiş olduğu her ay bir ilçede il danışma meclisinin bu ayki durağı Malkara oldu.

GÜNDEM 15.07.2013 19:36:00 0
 İl Danışma Meclisi Malkara’da yapıldı
TEKİRDAĞ’I AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞTIRMALIYIZ
AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığının organize etmiş olduğu il danışma meclisine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop, Genel Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Birim Başkanı Süleyman Soylu, AK Parti İl başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağ AK Parti İl ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın kolları teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı. İl Danışma Meclisinde Konuşan İl Başkanı Ahmet Kambur “2014 Mart ayında ki seçimlere kısa bir süre kaldı. Her ay olduğu gibi bir ilçeye gelerek il danışma meclisimizi orada yapıyoruz. Danışma meclislerimizden önce esnaf ziyaretleri yaparak bir saha taraması yapıyoruz. İl ve İlçe yönetim kurulları olarak çalışmaya devam ederek Tekirdağ’ı AK Belediyecilik ile tanıştırmalıyız” dedi.
 
KOZYÖRÜK BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ’YE KATILDI
Malkara Kozyörük Belde Belediye Başkanı Hasan Basri Yay, Meclis Üyeleri Davut  Kif, Rahim Dinler, Hüseyin Bilgi, Mustafa Can ve Salim İzgi ile genç iş adamı Biray Yay ile Kermeyan Köy Muhtarı Yusuf Yılmaz, Alaybey Muhttarı Hüseyin Küreşçi, Akasakal Köy Muhtarı Hüseyin Yiğit, Çavuşköy Muhtarı Saim Koru, Ballısüle Köyü Muhtarı Necmettin Kaya, Deveci Köyü Muhtarı Hüseyin Öz, Dereköy Muhtarı Zekeriyya Dündar, Hacısungur Köyü Muhtarı Ahmet Gündüz, İbribey Köyü Muhtarı Salih Güler, Kalaycı Köy Muhtarı Nazım Keleş, Vakıfiğdemir Köyü Muhtarı Cemalettin Anar, teteköy Muhtarı Nihat Can ile Veteriner Hekim Lütfü Süne Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Tekirdağ Milletvekili Ziyaettin Akbulut ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur’un Rozet takması ile partiye katıldılar.
 
3 BİN KİŞİLİK İFTAR
Tekirdağ AK Parti İl Başkanlığının organize Etmiş olduğu Malkara İl Danışma meclisinin ardından Malkara Erenler semtinde vatandaşlar ile birlikte sokak iftarı gerçekleştirildi. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve Genel Başkan Yardımcısı Ar-Ge Birim Başkanı Süleyman Soylu Erenler Semtinde ki iftar programına katılarak burada vatandaşlar ile birlikte iftar yaptılar. Vatandaşlara tek tek hayırlı Ramazanlar diyen Ahmet Kambur ve Süleyman Soylu daha sonra iftarın ardından buradan ayrıldılar.
 
 
Haber / Gökhan TEKER