Çetin Group çalışanları 15. iftar yemeğinde buluştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Çetin Group tarafından Atak Kozmetik bahçesinde verilen iftar yemeğinde Çetin Group personeli ve yöneticileri bir araya geldi.

GÜNDEM 15.07.2013 13:28:00 0
 Çetin Group çalışanları 15. iftar yemeğinde buluştu
ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI 
İftar yemeğinin ev sahipliğini Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Sevay Çetin yaparken, yemeğe Genel Koordinatör Mahmut Bayramıçlılar, Güvenlik Koordinatörü Ümit Yüksel, İş Geliştirme Direktörü Metin Telli, Güvenlik Direktörü Salim Kısacık, Lojistik Direktörü Gürel Kızılto, Eğitim Direktörü Murat Kahve, Satış ve Pazarlama Direktörü Ahmet Eren, İnsan Kaynakları Müdürü Güler Çetintaş, Personel Müdürü Ali Engin Alçaler, Muhasebe Müdürü Ahmet Asbaş, Çerkezköy Güvenlik Müdürü Bülent Elverici, Sosyal Hizmetler Müdürü Emel İpek Çalışkan, Çorlu Bölge Müdürü Cengiz Can Erol, İstanbul 1.Bölge Müdürü Uğur Altun, 2.Bölge Müdürü Bülent Çengel, 3.Bölge Müdürü Ziya Şenkul, diğer departman müdürleri, tüm saha amirleri ile proje şefleri, sorumluları, Çetin Güvenlik ve Çetin Sosyal Hizmetler çalışanlarının yanı sıra Atak Farma Genel Müdürü Gabiel Şaul, Müdür Yardımcısı Ümit Şentürk, Ahmet Çetin'in babası İsmail Çetin, abileri Nurettin ve Yusuf Çetin ile Ahmet Çetin’in oğlu Atakan Çetin ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aydın Kırklar katıldı. 
BOL BOL DUA EDİN
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin böylesine anlamlı ve güzel bir günde iftar davetlerini kırmayarak programa katılan tüm çalışanlara teşekkür etti. 15 yıldır iftar programı gerçekleştirdiklerini ifade eden Çetin “Yüce Rabbimizin rahmet ve bereketi ramazanın ilk gününden son gününe kadar sizlerle olsun. Ramazanın feyzinden faydalanmak için sevdiklerimiz için bol bol dua edelim. İnşallah cenabı hak yaptığımız duaları ve tuttuğumuz oruçları kabul eder. Bizlerden bereketini esirgemez. Ramazanı şerifiniz bereketli ve üzerinize olsun" diye konuştu.  İftar programında Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Sevay Çetin davetlilerle yakından ilgilendi. 
 
 
 
 
Haber / Asim YAVUZ