Rıza Tıltak memleketi Tokat’ta toprağa verildi

Karaağaç Çöp Toplama Alanı’nda 11 Temmuz tarihinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Karaağaç Belediyesi itfaiye personeli Rıza Tıltak, memleketi Tokat’ta toprağa verildi.

GÜNDEM 15.07.2013 13:24:00 0
 Rıza Tıltak memleketi Tokat’ta toprağa verildi
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Rıza Tıltak’ın cenazesi, önceki gün İstanbul Firuzköy'de düzenlenen törenle çalışma arkadaşları ile helallik alınarak memleketi Tokat’ın Zile ilçesine bağlı olan Güzelbeyli Beldesi’ne uğurlandı. Tıltak, Cumartesi günü Güzelbeyli Beldesi’nde kılınan cenaze namazının ardından Belde Mezarlığı’na defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı. 
 
SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADILAR
Rıza Tıltak’ın Tokat’taki cenaze merasimine Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Güzelbeyli Belediye Başkanı Cemal Keşen, Karaağaç Belediyesi Meclis Üyeleri, Karaağaç Belediyesi çalışanları ile Tıltak ailesi, akrabaları ve çok sayıda hemşerisi katıldı. 
 
2 OTOBÜS KALDIRILDI
Rıza Tıltak'ın cenaze namazı mesai arkadaşı olan Karaağaç Belediyesi cenaze isleri sorumlusu imam hatip Galip Coşgun tarafından kıldırıldı. Rıza Tıltak’ın cenazesine gitmek isteyenler için Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel tarafından Karaağaç'taki yakınları ve İstanbul'daki akrabaları için 2 adet otobüs kaldırıldı. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ