Çetin Group geleneği bozmadı

Türkiye’nin birçok farklı noktasında binlerce çalışanı bünyesinde istihdam eden Çetin Group geleneksel iftar yemeği bu yıl da yoğun ilgi gördü. Bu yıl Yalı Restaurant’ta düzenlenen iftar yeme?

GÜNDEM 13.07.2013 11:13:00 0
 Çetin Group geleneği bozmadı
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Çetin Group, birlikte iş yaptığı firmaların temsilcileri ile önceki gün Yalı Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
 
YEMEĞİN ONUR KONUĞU KOZUVA OLDU
Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, eşi Seval Çetin ile birlikte iftara gelen tüm davetlileri Yalı Restaurant kapısında karşıladı. Oldukça samimi bir atmosferde geçen iftar yemeğinde menünün zenginliği de dikkat çekti. Yemeğe Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Çetin Group'un özel davetlisi olarak katıldı.
 
DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür eden Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Koordinatörü Ahmet Çetin, “Siz değerli davetlileri böylesine anlamlı ve güzel bir günde aramızda görmekten son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
AİLEMİZİN BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRMEK BENİ HEYECANLANDIRIYOR
Çetin Group ailesinin her geçen gün daha da büyüdüğünü görmenin kendisini heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini söyleyen Çetin, “İnşallah bu heyecan ve mutluluk devam eder" dedi. Ahmet Çetin, “Ailemizin büyüdüğünü görmek beni son derece heyecanlandırıyor ve bir o kadar da mutlu ediyor. Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu. Bu tür güzel akşamların ve iftarların her zaman devam etmesini temenni eden Ahmet Çetin, yemeğe katılan tüm davetliler bir kez daha teşekkür etti.
 
RAMAZAN ŞERBETİ İKRAM EDİLDİ
Yalı Restaurant Orkestrası’nın birbirinden güzel müzikleri eşliğinde yenen yemekte, yöresel kıyafetler giyen çalışanlar tarafından davetlilere Ramazan Şerbeti ikram edildi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker’in onur konuğu olarak katıldığı geleneksel İftar Yemeğini, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Gürel Kızılto ve Çetin Group’un iş yaptığı firmaların temsilcileri olmak üzere yaklaşık 200 kişilik bir davetli grubu katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ