Gençlik kampını ziyaret etti

GENÇ-TUR Gönüllü Çalışmalar Koordinatörü Zafer Yılmaz, Edirne Valiliği’ni ziyaret ederek Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan ile görüştü.

GÜNDEM 13.07.2013 09:10:00 0
Gençlik kampını ziyaret etti
PLAKET TAKDİM ETTİ
Zafer Yılmaz, "Gönüllü Çalışma Gençlik Kampları"na Valiliğin sağladığı katkılar için teşekkür etti ve bir de plaket sundu. GENÇ-TUR tarafından organize edilen  Uluslar arası Gençlik Çalışma Kampı; ABD, Kore, İspanya, Polonya ve Tayvan’dan gelen gönüllülerin katılımı ve Karaağaç Yatılı Bölge Okulu’nun ev sahipliğinde yapılıyor. Türk ve yabancı gönüllülerden oluşan uluslararası grup okulun boya-badana ve bahçe düzenlemesi işlerinde gönüllü olarak çalışıyorlar ve bir yandan da Edirne’nin tarihi ve turistik yerlerini gezerek, yerel halkla konuşarak ve ziyaretler yaparak tarihimizi ve kültürümüzü öğreniyorlar.
 
GENÇLİK KAMPINI ZİYARET ETTİ
Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan da,  Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ve GENÇ-TUR Gönüllü Çalışmalar Koordinatörü Zafer Yılmaz ile birlikte Karaağaç YIBO'da onarım işleri yapan Gönüllü Çalışma Kampını ziyaret etti. Gönüllü gençlerin yaptığı çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan Özkan, bahçe düzenlemesi yapan gençlerle birlikte çalışmalara katıldı.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN