Avşa’ya ve Bandırma’ya deniz yolu hattı açıldı

Marmaraereğlisi ilçesinde bulunan Martaş Limanı’ndan, Avşa adasına direk seferler başladı. Martaş Roro ve Denizcilik Ticaret A.Ş.’nin hizmete sunduğu Avşa feribotları, her gün saat 10.00 ve 14.00’da M

GÜNDEM 11.07.2013 23:45:00 0
 Avşa’ya ve Bandırma’ya deniz yolu hattı açıldı
VATANDAŞ MEMNUN
Avşa dönüşü yazlıkçı yolculardan Müslüm Çetinkaya, daha önce Silivri’den kalkış yapan gemilerin artık Marmaraereğlisi ilçesindeki Martaş limanından hareket edeceğini öğrendiklerinde, Tekirdağ’a kadar gitmektense Marmaraereğlisi Martaş limanının daha avantajlı olduğunu ifade etti. 
 
BANDIRMA’YA TIR VE KAMYON SEFERLERİ
Öte yandan her akşam saat 18.30 ve 21.30’da Marmaraereğlisi Martaş limanından Bandırma’ya tır ve kamyonların ulaşımı için seferler başlatıldı. Her gün akşam saat 18.30 ile 21.30’da Marmaraereğlisi Martaş limanından hareket ederken, Bandırma’dan 23.30 ile 03.00’da Marmaraereğlisi Martaş limanına doğru yola çıkacak. Araçların bandırmaya Marmaraereğlisi Martaş limanından gemi yolculuğunu tercih etmesi ile karayolunun rahatlamasına fayda sağlarken, yakıt, amortisman ve şoförlerin istirahatıyla de başta kazaların önlenmesi olmak üzere bir çok olumlu etkisi olacak. 
 
Haber / Cihangir ARIK