Asfaltlama ve kanalizasyon çalışmalarını inceledi

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, bugün köylerde devam eden stabilize,1 kat asfaltlama ve kanalizasyon tadilatlarını yerinde inceledi.

GÜNDEM 10.07.2013 00:18:00 0
 Asfaltlama ve kanalizasyon çalışmalarını inceledi
EN KÜÇÜK AKSAKLIKTA BİLGİ VERİLMELİ
İl Genel Meclisi Üyeleri Zafer Doğan, Necmi Sınır ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüseyin Solak ile beraber Turpçular, Hıdırköy, Korucuköy, Sarpdere, Aliçopehlivan köyleri ile Kocahıdır Beldesine giden Gürbüz, buralarda stabilize, 1.kat asfaltlama ve kanalizasyon çalışmalarını inceledi. İl Özel İdaresi yetkililerinden konu ile ilgili bilgi alan Gürbüz, çalışmalardaki verimin artması için çalışmalar esnasında en küçük bir aksaklıkta dahi bilgi verilmesini, çözüm konusunda her türlü destekte bulunulacağını ifade etti.
 
13 TEMMUZ’A KADAR BİTECEK
İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Stabilize çalışmalarının Sarıcaali – Turpçular, Hıdırköy – Korucuköy, Hıdırköy – Sarpdere arasının kısmi olarak yapıldığını,  Aliçopehlivan köyünde devam edildiğini, devamında yaklaşık 18 km çalışma yapılarak toplamda 30 km stabilize yol çalışması yapılmasının planlandığını kaydetti.  Aliçopehlivan – Kocahıdır beldesi arası 1,8 km lik 1. Kat asfalt çalışmalarını inceleyen Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, 13 Temmuz’a kadar asfaltlamanın biteceğini vurguladı.
 
DESTEK VERİLMESİ TALİMATINI VERDİ
Köylerde yaşanan kanalizasyon arızaları ile ilgili İl Özel İdaresince alınan kanalizasyon açma aracını ve çalışmalarını inceleyen Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, alınan araç ile köylerdeki kanalizasyon sıkıntısının sona ereceğini, ilçede görevlendirilen araç ve personele çalışmalarda yardımcı olmak üzere Köylere Hizmet Götürme Birliğinden gerekli iş makinesi, araç ve personel tahsis edildiğini, yaz döneminde kanalizasyon arızalarında hızlı bir şekilde çözüme ulaşılması için ilgili ekibe her türlü destek verilmesi talimatını verdi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ