Davulcular yetki belgelerini aldı

Kırklareli’nde Ramazan´da görev alacak davulculara Kırklareli Belediye Başkan Vekili Koray Çelikkanat yetki belgelerini verdi.

GÜNDEM 8.07.2013 02:37:00 0
Davulcular yetki belgelerini aldı
12 MAHALLEDE 35 DAVULCU
Belediye başkanlık makamında önceki gün saat 11.00’da Ramazan davulcuları ile bir araya gelen Başkan Vekili Çelikkanat, 12 mahallede 17 ekip ve 35 davulcu ile görev alacak olan sahur ekiplerinin görevi yapmalarında sakınca olmadığını bildiren kartlarını verdi.  Kırklareli Belediye Başkan Vekili Koray Çelikkanat, görevi yapmalarında sakınca olmadığını bildiren kartlarını üzerlerinde taşıyacak olan Ramazan davulcularının dışında, yetkisiz bahşiş toplamak için gezen davulcuları dikkate almamaları konusunda tüm vatandaşların uyarılması gerektiğini belirtti. 
 
MANİLER OKUDULAR
Başkan Vekili Çelikkanat, vatandaşların kimlik kartı olmayan davulcularla karşılaştığında 153 Alo Zabıta hattı ve 155 Polis İmdat telefon numarasına şikâyetlerini bildirmelerini istedi. Davulculara uyarılarda bulunan Başkan Vekili Koray Çelikkanat, özellikle mahallelerde hastalığından dolayı sesten rahatsız olabilecek vatandaşların iyi tespit edilip, davulcuların daha dikkatli olması gerektiğini aktardı. Yetki belgelerini alan Ramazan davulcuları Başkan Vekili Koray Çelikkanat’a Sahur manilerini okudular.
 
Haber / Gökhan TEKER