Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’ndan ziyaret

Bulgaristan Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Stoycho Stoychev ve Başkan Yardımcısı Tatyana Balakchıeva Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'a tebrik ziyare

GÜNDEM 3.07.2013 23:42:00 0
 Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’ndan  ziyaret
ORTAK PROJELER ÜRETMEK İSTİYORUZ
Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan'ın eşlik ettiği ziyaret programında Meclis Başkanı Mehmet Eren, Meclis Başkan Yardımcısı Çetin Kürkçü ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Duvan hazır bulundu.  Stoycho Stoychev, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası gibi önemli bir sivil toplum örgütünün seçimlerini kazanmalarından dolayı tebrik ederek, yoğun programlarına rağmen ziyaretlerini kabul etmelerinden dolayı Zıpkınkurt ve Eren'e teşekkür etti. Stoychev, 20 yıldır Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği ve dostluk yaptıklarını “Yambol Ticaret ve Sanayi Odası olarak dostluğumuzu ve işbirliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile geçmiş yıllarda ortak AB projeleri gerçekleştirdik. Projelerimiz sonuç verdi. İşadamlarımızın işbirliği yaptığını görüyoruz. Mücadelemiz boşa gitmiyor. Önümüzdeki yıllarda da ortak projelere imza atmak isteriz” dedi.
 
BİZ VARIZ
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt'da “Dostluğu daha ileriye taşımak için 20 yıllık geçmişi dahil ederek, ETSO olarak yapılacak projelere biz varız. Hedefimiz 20 yılda kat edilen yolu iki yılda kat etmek” şeklinde konuştu.
 
Haber / Cihangir ARIK