Eski Milletvekili Budak’tan Uzunköprü’ye ziyaret

AK Parti Edirne eski Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak, önceki gün saat 11.00’da Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasında Uzunköprü’deki STK’lar ve muhtarlar ile buluştu.

GÜNDEM 3.07.2013 01:45:00 0
 Eski Milletvekili Budak’tan Uzunköprü’ye ziyaret
ÇOK ÖNEMLİ YATIRIMLAR GELDİ
Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Balkan, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şeref Ateşli ve Pirinç Değirmencileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve UZTB Meclis Üyesi Birol Kocaman’ın ve Köy Muhtarların hazır bulundukları toplantıda konuşan Milletvekili Necdet Budak, Uzunköprü’ye çok önemli yatırımların geldiğini, Uzunköprü 'lülerin bu yatırımlara sahip çıkarak ısrarla takip etmeleri gerektiğini belirtti.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Görevlerine yeni seçilen UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar ve UZTB Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan’a yeni görevlerinde başarılar da dileyen Necdet Budak “2 dönemdir Edirne Milletvekili olarak bu ilçeye önemli hizmetleri el birliği ile yaptık. Siyaset hizmet için bir araçtır. Bugün biz yokuz ama yaptıklarımız var. Uzunköprü her zaman bana ilgi ve alaka gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu arada yeni seçilen başkanlarımıza da hayırlı olmasını diliyorum.”  dedi. Toplantıda konuşan Oda, Borsa ve STK başkanları da Necdet Budak’ın tecrübeleri ve Ankara’da Gıda ve Tarım Politikaları Araştırma Enstitüsünde başlamış olduğu yeni vazifesi sayesinde ilçede önümüzdeki günlerde geliştirilebilecek stratejilerin, fikir ve uygulama aşamalarındaki desteklerini devam ettirerek bölgemize yeni bir ivme kazandırabileceğine inandıklarını söylediler. 
 
Haber / Gökhan TEKER