Hacılar Çeşmesi Parkı projesi hazır

Son zamanlarda birçok büyük proje ile Kapaklı halkının karşısına çıkan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bu kez de Hacılar Çeşmesi Parkı projesi ile Kapaklı'lıların karşısına ç?

GÜNDEM 2.07.2013 01:26:00 0
 Hacılar Çeşmesi Parkı projesi hazır
6 BİN 278 METREKARELİK ALANA YAPILACAK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘Meydan Projesi’, ‘Kültür Merkezi’, ‘Kapalı Spor Salonu’ ve ‘Engelli bireylerin erişimine uygun üstgeçit’ projelerinin ardından dün de Atatürk Mahallesi’nde yapılması planlanan Hacılar Çeşmesi Parkı’nın müjdesini verdi. Bahse konu projenin 6 bin 278 metrekarelik alana yapılacağını ifade eden başkan İrfan Mandalı, “Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yapılacak olan proje alanında 9 adet kamelya, 1 adet büfe, 1 adet engelli satış birimi, 1 adet tuvalet bulunacak” dedi.
 
ÇOCUKLAR KENDİLERİNİ İFADE EDEBİLECEK
Proje ile Kapaklı'lı çocukların Hacılar Çeşmesi mevkiinde kendini ifade edebileceğini, yeteneklerini fark edebileceğini söyleyen Başkan İrfan Mandalı, “Çocuklarımız burada zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal becerilerini geliştirebilme fırsatı bulacak. Halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Bunun bilincinde olan bir belediye olarak bu gibi projelerin devamını getireceğiz” açıklamalarında bulundu. Mandalı, Hacılar Çeşmesi Parkı’nın proje çalışmalarının tamamlandığını, en kısa zamanda yapımını gerçekleştirerek halkın hizmetine sunmayı amaçladıklarını ifade etti.
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ