Peri masalı gibi bir düğün

Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek’in oğlu Burak İşlek, peri masalı gibi bir düğün töreniyle hayatını Rabia-Selçuk Öztürk çiftinin kızı Senem Öztürk ile birleştirdi.

GÜNDEM 2.07.2013 01:07:00 0
 Peri masalı gibi bir düğün
MEHTERANLI GELİN ALMA MERASİMİ
Önceki gün İşlek ailesinin Ambardere’deki hanesinde gerçekleştirilen düğün töreninde İstanbul’dan gelen Mehteran Takımı eşliğinde baba evinden alına gelin Senem Öztürk, yine Mehteran Takımı eşliğinde düğün evine getirildi. Mesut İşlek eşi Tahire İşlek ve dünürleri Rabia-Selçuk Öztürk ile birlikte misafirleri kapıda karşılarken, davetliler de düğün alanına girerken Burak İşlek ve Senem Öztürk’ü tebrik etti. Davetlileri, girişte Mehteran Takımı karşıladı. 
 
 
NİKAHLARINI ERTEM KIYDI
Düğün öncesi bir yandan takı töreni devam ederken, bir yandan da davetliler sanatçı Safiye Aydoğan’ın seslendirdiği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Uzun süren takı töreninin ardından genç çift, Candan Erçetin’in Bahar şarkısı eşliğinde alkışlarla sahneye geldi. Genç çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kıyarken, Burak İşlek’in nikah şahitliğini Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç, Senem Öztürk’ün nikah şahitliğini de Tomris Kamburoğlu yaptı.
 
İLK DANSLARINI ETTİLER
Genç çiftin nikahını kıyan Başkan Ali Ertem “Kendi ailelerinize gösterdiğiniz sevgi ve saygıyı bundan sonra hayatınıza yeni giren hısımlarınıza da göstermenizi rica ediyorum. Bu evliliğin, evliliklerin en güzeli, en kutsalı olan Hz. Peygamberimizin kızı Fatime annemiz ile Hz. Peygamberimizin damadı Hz. Ali’nin feyzi ile bereketlenmesini niyaz ediyorum” diyerek genç çifte mezara kadar birlikte, sağlıklı ve huzurlu bir ömür temenni etti. Nikahın kıyılmasının ardından Ertem, evlilik cüzdanını gelin Senem Öztürk’e takdim etti. Genç çift, ilk danslarını Sezen Aksu’nun ‘Kutlama’ şarkısı ile ederken, davetliler de genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.
 
HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ
Çerkezköy semalarının havai fişeklerle renklendiği düğün töreninin ardından pasta kesen genç çift, daha sonra sanatçı Nafiz’in seslendirdiği şarkılar eşliğinde davetlilerle birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Düğün töreninde sahneye çıkan Kırkıpınar Cazgırı Şükrü Kayabaş, düğün törenine renk katarken, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem için yazdığı methiye ile de büyük ilgi gördü.
GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR
Düğün törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, AK Parti Tekirdağ İl Eski Başkanı Soner Çizen, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Avcı, Hasan İşcan, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Seymen, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Gürkan Kesim, Kadir Uz, Gürkan Kesim, ÇTSO Eski Yönetim Kurulu Üyeleri Ertan Selvili ve Mustafa Asbaş, Çerkezköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Nevzat Kumru, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez, AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, Fem Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Kozuva, Özel Çerkezköy Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Rağbet Erol, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanları Vahap Akay ve Fedai Güven, Çerkezköyspor Kulübü Eski Başkanları Hüseyin Çolakoğlu ve M.Salih Yılmaz, Çerkezköy ilçe sağlık müdürü Dr.Olcay Palak, Çerkezköy Devlet Hastanesi Müdürü Uzman Doktor Necati Karaoğlu, Türk Telekom Müdürü Besim Solmaz, Baysak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Baysak, PTT Müdürü Ali Arslan, Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği Başkanı Emre Asbaş, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Başkanı Hakan Asbaş, Kızılpınar Güreşler Ağası Seyithan Caferoğlu, iş adamları, Çerkezköy esnafı, Öztürk ve İşlek ailelerinin eş dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ