TÜMKASDER’den basın mensuplarına kahvaltı

Tüm Kastamonulular Derneği (TÜMKASDER), Çerkezköy ve Çorlu’da görev yapan Çorlu Basın Mensupları Derneği yönetimini ve üyelerini kahvaltıda ağırladı.

GÜNDEM 2.07.2013 00:16:00 0
 TÜMKASDER’den basın mensuplarına kahvaltı
GAZETECİLİĞİN ÖNEMİ
Kahvaltıda TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık ve yönetim kurulu üyeleri Tarkan Baş, Efkan Yağcıoğlu, Yaşar İnan, Canan Naciye Yurdseven ve Aziz Kabacı, basın mensupları ile yakından ilgilendi. Kahvaltıda konuşan TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, basının ve gazeteciliğin önemine dikkat çekti. Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun da böyle bir organizasyonda TÜMKASDER yönetimi ile bir araya gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek; “TÜMKASDER’i gerek kamuoyundan gerekse de gazetelerimizden sıklıkla takip ediyoruz. Özellikle dernekçilik anlamında pek çok derneğe örnek teşkil ediyorsunuz. Bugüne kadarki dernekçilik anlayışına baktığımızda TÜMKASDER’in bu bağlamda farklı bir yer elde ettiğini söyleyebilirim. Bu vesile ile derneğinizi ve yönetim kurulunuzu yaptığınız çalışmalardan ötürü kutluyoruz” dedi.
 
TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ
TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık ve Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, derneklerinin hayata geçireceği projelerle ilgili bilgiler verdiler. Kahvaltının sonunda Mehmet Yirun, TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık’a teşekkür belgesi takdim etti.
 
Haber / Menşure KARDEŞ