Borsadan ETSO’ya ziyaret

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Başkan Yardımcısı Ferudun Çatalçekiç,

GÜNDEM 1.07.2013 23:17:00 0
 Borsadan ETSO’ya ziyaret
ŞEHRİMİZ VE İNSANIMIZ KAZANÇLI ÇIKACAK
Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt şahsında tüm Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek; “Amacımız aynı şehirde faaliyet gösterdiğimiz ve paydaşlarımız olan kamu ve sivil toplum kuruluşları ile daha yakın ve sıcak ilişkiler içerisinde etkili çalışmalar yapmaktır. Birlikte ve uyum içerisinde çalışmanın başarıyı getireceğinden eminim. Bu iş ve güç birliğinden şehrimiz ve insanımızın kazançlı çıkacağına inancımız tamdır” dedi.
 
BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şehrimizde bulunan tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarının kol kola olduğu özlenen tabloyu gerçekleştirerek, birlik ve beraberlik içerisinde Edirne için başarılı işlere imza atacağız” dedi.
 
 
Haber / Ahmet KILAVUZ