CHP’den Tekirdağ TSO’ya ziyaret

CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar, Yönetim Kurulu Üyeleri Nesrin Avcı, Kemal Girgin, Nazife Durgut, Bilal Yılmaz, Duygu Başaraner ve Müstecep Batı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bul

GÜNDEM 29.06.2013 23:55:00 0
 CHP’den Tekirdağ TSO’ya ziyaret
YENİ YÖNETİMİ ZİYARET ETTİLER
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Mestan Özcan ve Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Galip Öge, Göksel Karaevli, Cihan Çömez, Cemil Koçaş ve Meclis Başkan Yardımcısı İlhami Özcan Aygun katıldılar.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar “Yeni göreviniz hayırlı olsun, tüm meclis ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Seçim sonrası Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri hatta tüm Tekirdağ'lılar bu dönemde doğru karar verdiler. Sizlerde doğru kişilerle ve doğru liste ile seçimlere girdiniz. Önemli bir dönemde görev alıyorsunuz, sizlere başarılar diliyorum” dedi.
 
BİZE GÜÇ VERİR
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay “Tekirdağ halkına hizmet sunmak için siyasi görüşlerin bir tarafa bırakılmasını, ortak amaçlar ile Devlet Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Tekirdağ’a hizmet sunmanın öncelik olması gerektiğini düşünüyor ve bunun için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız. Kurum olarak bizlere çok iş düşüyor. Mevcut ekip arkadaşlarımızla fikir birliği ve diyalog halinde olmak bize güç veriyor. Nazik ziyaretiniz için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıda, önümüzdeki dönem büyükşehir belediye başkanlığı adaylık süreci, Malkara, Şarköy ve Marmara Ereğlisi’ne yapılması planlanan termik santraller ve marka kent olma yolunda ilerleyen Tekirdağ için neler yapılması gerektiği masaya yatırılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
 
 
Haber / Menşure KARDEŞ