Yol çizgi çalışmaları başladı

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, işlek cadde ve bulvar yollarında yol çizgi çalışmalarına başladı. Yüklenici firma Yol-Fen firması tarafından yürütülen çalışmalar, Fen Ä

GÜNDEM 29.06.2013 22:54:00 0
 Yol çizgi çalışmaları başladı
KOLAYCA FARK EDİLEBİLİYOR
Yayalar ve motorlu taşıtların sürüş güvenliğini sağlamak amacıyla oluşturulan yol çizgileri, özel donanıma sahip bir iş makinesi ile basınçlı termoplastik beyaz boya püskürtülmek suretiyle yapılıyor. Özel karışıma sahip termoplastik boya, olumsuz hava koşullarına karşı mukavemet özelliğine sahip olduğu gibi içinde bulunan cam tozu sayesinde, sürücüler tarafından karanlık havada bile kolayca fark edilebiliyor.
 
25 KİLOMETREYİ BULACAK
Yol çizgi çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, “Çalışmalarımıza Omurtak Caddesi’nde başladık. Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünden başlanarak, yol çizgileri yenilenmeye başlandı. Omurtak Caddesi’nin yanı sıra Atatürk Bulvarı, E-5 Karayolu, Ali Osman Çelebi Bulvarı, Bülent Ecevit Bulvarı, belediye otobüslerinin güzergâhları ve işlek caddelerde de yol çizgileri yapılacak. Çalışmalarımız tamamlandığında yol çizgileri yapılan alan 25 kilometreyi bulacaktır” diye konuştu.
 
 
 Haber / Menşure KARDEŞ