Kolej öğrencilerinden belediyeye ziyaret

İstanbul Robert Koleji’nin topluma hizmet projesi kapsamında Keşan’a gelen öğrencileri, önceki gün Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 28.06.2013 22:57:00 0
 Kolej öğrencilerinden belediyeye ziyaret
PLAKET SUNDULAR
Saat 16.45’te belediyeye gelen Robert Koleji öğrencileri ve öğretmenleri, burada Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ve Başkan Vekili İlhan Boz tarafından karşılandı. Ziyarette, Robert Koleji’nde okuyan oğlu Berkay Kef’le beraber Özel Keşan Hastanesi KBB Uzmanı Op. Dr. Kemal Kef de yer aldı. Robert Koleji öğrencileri, ziyarette Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’a çiçek, plaket ve hediye sundular.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda Keşanlı öğrencilerle spor alanında bilgi ve tecrübelerini paylaştıklarını aktaran Robert Koleji öğrencileri, Keşan’daki çalışmalarına destek veren Keşan Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Robert Koleji öğretmenlerinden Mehmet Göral “Robert Koleji öğrencilerini toplumun farklı kesimlerinden daha küçük çocuklarla ve hayatlarla kaynaştırmak istedik ve böyle bir proje hazırladık. Projemiz kapsamında bize araç desteği veren ve spor tesislerinin kapılarını açan belediyemize teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
BUGÜN SONA ERECEK
Ziyaret nedeniyle Robert Koleji öğrencileri ile yöneticilerine teşekkür eden Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, ülkenin farklı yerlerinden gelen öğrencileri Keşan’da ağırlamaktan ötürü mutlu olduklarını dile getirdi. Robert Koleji öğrencilerinin Keşan’daki etkinlik programı bugün sona erecek.
 
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN