Başarılı personellere hizmet şilti verildi

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığından 2013 yılı tayin döneminde ayrılacak personel ile diğer personele düzenlenen törenle, Başarı Belgeleri ve Hizmet Şiltleri verildi.

GÜNDEM 27.06.2013 02:18:00 0
 Başarılı personellere hizmet şilti verildi
                                                                                                              172 PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLDİ
Önceki gün düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan ve Jandarma personeli katıldı. Komutanlık bahçesindeki törende konuşan İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan; ülkenin asayişinin, huzur ve güvenliğinin sağlanmasında hizmet veren bir kurumun mensubu olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, “Tüm görev arkadaşlarımın da aynı düşünce içersinde olduklarına inanıyorum. 2013 yılında Tekirdağ’dan 81 personelimiz il dışı atama gördü. Yine 2013 dönemi içerisinde 172 personelimiz çeşitli ödüllerle ödüllendirildi ve 36 personelimize de başarı belgesi tanzim edildi” dedi.
 
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan “Atama dönemleri bizim için bir hüzün dönemi. Bir kamu personeli olan bizler için bir ayrılış hüzün dönemidir bu dönemler” diyerek, emekli olan, Tekirdağ’dan ayrılan personellere hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Vali Ali Yerlikaya da bu şehrin valisi olarak kırsalda jandarmanın, merkezde polisin amiri olduğunu ifade ederek, “Kamu düzeninin sağlanması ve istikrarlı bir şekilde sürdürülmesi için bu süreçte Komutanımız ve personeli ile uyum içerisinde çalıştık, çalışıyoruz. Emeklilik kararı alan Rıfkı Albayımızla karşılıklı, güzel bir çalışmamız oldu. 14 Haziran tarihinde teşkilatımızın 174. yılını yine burada kutladık. O gün de duygu ve düşüncelerimizi ifade ettik. Albayımız çalıştığı süre içerinde gayet muvazeneli-dengeli hareket etti. Personeli başta olmak üzere işlerinde hakkaniyetli, adil, bir şekilde davrandı. Emeklilik kararı alan İl Jandarma Komutanımıza emeklilik hayatının başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.
 
                
 
BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ
Böyle onurlu ve sorumluluk isteyen bir mesleğin kolektif, ortak bir çalışma ile olduğunu da ifade eden Vali Ali Yerlikaya, “Bu türden işler, ancak birbirine inanan ve güvenen insanların oluşturduğu bir ekip çalışması ile mümkün oluyor” diyerek tüm Jandarma Teşkilatına teşekkür etti. Yerlikaya, konuşmasının ardından personele, Başarı Belgeleri ile Hizmet Şiltlerini verdi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ