Fen Lisesi’ni Edirne’ye kazandıracağız

Edirne Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

GÜNDEM 25.06.2013 03:20:00 0
 Fen Lisesi’ni Edirne’ye kazandıracağız

TEBRİK ETTİ

Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu; “Sizleri tebrik ediyor ve görevinizde başarılar diliyorum. Amacımız öncelikle üyelerimizin mesleklerine sahip çıkmaktır. Biz bunun sözünü verdik, sahip çıkacağız. Sizin işiniz Edirne’ye hizmet etmek, bizim işimiz de size hizmet etmektir. Mesele tabandan iletilen sorunları, çözüme ulaştırmaktır. Ayrıca Edirne’nin bir de Bakan şansı var. Dünya mirası olan Selimiye Cami ortak değerimiz. TOBB olarak bize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Halen güvenlik, temizlik ve bakım konusunda destek vermeye devam ediyoruz. Unesco kültür mirası listesindeki ortak değerimize yapılan desteklerin kurumsal bir yapıya kavuşması için vakıf kurma çalışmalarımız devam ediyor. Fen Lisesi yapımı için Edirne Valiliği ile protokol imzalandı. Proje çalışmaları devam ediyor. En kısa zamanda ihaleye çıkılarak bu değeri Edirne’ye kazandıracağız.” dedi.

 

ŞEHRİMİZE VE ÜLKEMİZE FAYDALI ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Edirne’ye verdiği desteklerin devam etmesi talebini dile getiren Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk; “Biz şehrimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla kol kola girerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlerin desteğini de arkamızda hissetmek bizlere güç verecektir. Sıcak ve cana yakın ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Edirne Ticaret Borsası’nda görevde olduğumuz süre boyunca TOBB’un da desteğiyle şehrimize ve ülkemize faydalı çalışmalar yapacağız.” dedi.

 

Haber / Cihangir ARIK