ÇESİAD’tan Kozuva’ya hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, Başkan vekili Umut Danış, Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Tabala, Arif Yaman, Tuncay Yeğin, Abdulgan

GÜNDEM 22.06.2013 01:57:00 0
 ÇESİAD’tan Kozuva’ya hayırlı olsun ziyareti
GAYRETLİ BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ
ÇESİAD Heyetini, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli karşıladı. Ziyarette konuşan Kozuva “Seçim ve rekabet bu işlerin olmazsa olmazı ama şimdi işimize bakacağız. Bizler ÇTSO Üyesi  tüm firmalara eksiksiz hizmet vermek maksadıyla göreve geldik. Göreve geldiğimizden itibaren arkadaşlarımızla gayretli bir çalışma içerisindeyiz. Dostlarımız bizleri yalnız bırakmayarak ziyaretimize sıkça geliyorlar” dedi.
 
EBRU TABLOSU HEDİYE ETTİ
ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş da Süleyman Kozuva ve ekip arkadaşlarını tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Asbaş “ÇESİAD, TUSKON`a bağlı bir Sivil Toplum Kuruluşu olmasından dolayı, ortak yönlerimiz ve birlikte üstesinden gelebileceğimiz konular çok olacaktır” dedi. Ziyaret sonunda ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva’ya bir ebru tablosu hediye etti.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ